Breeam
Excellent
Construim
o comunitate

Trăiește-ți viața la maxim!

#bewell

The Ivy își propune să devină locul unde tu și familia ta să reveniți cu drag, iar designul complexului, cu siguranță, servește acestui scop. The Ivy se focusează pe crearea de spații de locuit cu personalități distincte, trezind, în egală măsură, entuziasmul și curiozitatea.

Construim o comunitate


Aleile și pistele pentru biciclete își fac loc printre clădiri, permițându-le rezidenților să se deplaseze cu ușurință, să alerge sau, pur și simplu, să se bucure de o plimbare relaxantă.

Spațiile verzi comune invită la întâlniri cu prietenii și vecinii, o ocazie pentru a vă bucura împreună de unicitatea si frumusețea locului. Dorința noastră este să construim o comunitate, într-un context urban contemporan.

Ratingul BREEAM Excellent


Acordând o atenție deosebită performanței sociale, economice și de mediu, echipa de design Speedwell se angajează să obțină raitingul BREEAM Excellent, prin asigurarea unor standarde menite să conserve sănătatea rezidenților, protejând concomitent resursele noastre naturale. Fapt ce evidențiază, încă o dată, grija pe care o purtăm viitorilor noștri rezidenți.

Ia legătura cu noi!


+40 311 120 109

[email protected]

Str. Jandarmeriei 9A, Sector 1, Bucuresti

9A Jandarmeriei Street, Sector 1, Bucharest


Vrei să cumperi un apartament în complexul The Ivy?

Lasă-ne un mesaj și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Câmp obligatoriu.
Câmp obligatoriu.
Câmp obligatoriu. Vă rugăm să introduceţi o adresă de email validă.
Vă rugăm să acceptați termenii.

(*) Câmp obligatoriu.

De acum înainte, The Ivy va folosi de asemenea datele dvs. personale pentru a optimiza și pentru a personaliza serviciile pe care le alegeți. Făcând clic pe „continuă” sau continuând navigarea, confirmaţi că ați citit termenii și condițiile generale modificate, precum și declarația cookie.

Tur Virtual Descarcă broşura